Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Asit__
Asit__

KİM BİLİR ?

Yorum

KİM BİLİR ?

0

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

373

Okunma

KİM BİLİR ?

KİM BİLİR ?

Bir fotoğraf çekmiştim
Yıllar önce…
Bir akşam üstü Fatsa sahilinde

Ortada bir adam
Sarılmıştı sağ yanındakine
Solundakinin ise
Eli elinde...

İçten gelen bir muhabbet
Ve katıksız bir samimiyetle
Sarmaş dolaş bir aile
Yol boyu yürüyüşte

Tekrar rastladım az önce
Bu fotoğrafa
Bakınırken arşivimde

“Kim bilir ? Hayat
Sandığımızdan
Daha da kısadır belki de”
Ve iç geçirdim ...
Düşündüm kendi kendime

Kaybetmeden
Sonra henüz vakit varken
Sarılmalı dedim doya doya
İnsan sevdiğine

Tekin Çakır

Not: Fotoğraf da hikayesi de gerçektir

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Kim bilir ? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kim bilir ? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KİM BİLİR ? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL