Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Genç Türk
Genç Türk

Vatan dediğin

Yorum

Vatan dediğin

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

716

Okunma

Vatan dediğin

Bağrında yatan şehittir
Vatan dediğin arkadaş
Al bayrağımız şahittir
Vatan dediğin arkadaş

Altay’dan Tuna’ya kadar
Uğruna düşen her candır
Toprağı sulayan kandır
Vatan dediğin arkadaş

Ergenekon da bir Türk’tür
Karadeniz’de bayraktır
Çanakkale’de topraktır
Vatan dediğin arkadaş

Malazgirt de Alparslan’dır
İstanbul da bir Fatih’tir
Koca tepe Atatürk’tür
Vatan dediğin arkadaş

Göklerde şanlı al sancak
Sönmeden tüten son ocak
Genç Türk milletimin ancak
Vatan dediğin arkadaş

Muzaffer Önler / Elazığ

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Vatan dediğin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vatan dediğin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vatan dediğin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL