Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
neşe
neşe

AŞK

Yorum

AŞK

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1205

Okunma

AŞK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yunuss emree
yunuss emree, @yunussemree
2.5.2008 15:33:00
şirin midir nedir.. =)
NU
NURSEL___86, @nursel---86
12.4.2007 14:01:14
:)
sevdalı18
sevdalı18, @sevdali18
17.2.2007 16:30:55
olsun o bir tek kelime bile çok şeyler ifade eder
neşe
neşe, @nese4
16.2.2007 09:22:33
Hepinizden özür dilerim.Bu şiirin başlığını yazdım ama ben çalışan bir olduğum için o an bir işim çıktı başka bir işlem yaparken klavyede yanlış bir yere dokundum sanırım ve şiirin devamı gelemedi .Şu an sadece başlığı görünen şiirin devamı gelecek.
Sevgilerimle
DemAN
DemAN, @deman
16.2.2007 09:04:03
AŞK...

Kutladım şair...:)

Sevgiyle kal
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL