(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Kısa ve öz bir kelimeler seremonisi gibi olmuş şiiriniz.. ifadeler gizemli bir atlastan cepken gibi sardı efkarımızı.. yorumlaya bilene aşkolsun.. Bu minvalde sanki iki yerde yazım hatası var gibi geldi bana... Gözler heveskar yeşil çuha kumar dizenizde geçen çuha kelimesi ince ve sık dokunmuş kumaş demektir.. acaba kumar yerine kumaşı kelimesi mi olmalıyıdı.. diğer dizede geçen Tartarı kantar darayı kim umursar... Tartan kantarı darayı kim umursar... veya Kantarı tartan darayı kim umursar... mı olmalıyıdı..
yine dediğim gibi şiirin asıl manasını şairin kendisi bilir.. tebrik ediyorum selam ve sevgilerle..
Değerli şairim yürek sesinizin mısralara yansıdığı güzel eserlerinizden birini beğenerek okudum kalemin daim ilhamın bol olsun nicelerini görme dileğimle selam ve sevgilerimle kalın sağlıcakla
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.