İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Hatice Büşra
Hatice Büşra

Efendim...

Yorum

Efendim...

( 4 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

459

Okunma

Efendim...

Doğudan esen lodos var bugün,
Geceye alaca karanlık düştü.
Sınırlarını aşan bir sessizlik içindeyim,
Ömrüme bir rüzigâr düştü.
Etrafımı saran ahâliden biriyim,
Benden anbean bir ben düştü.
Ben bende değil sendeyim,
Yol yol yollara bir divâne düştü.
Dünleri geçmişe gömdüm,
Anını yaşadığım her saniyem düştü.
Geleceğimi Allaha havâle ettim,
Gözlerimin pınarından çığlar düştü.
Kırlarda renk renk çeşit çeşit topladığım,
Bağrımda tuttuğum çiçeklerim düştü.
Tane tane dualarımı biriktirdiğim,
Ey sevgilim, En sevgilim(c.c),
Gönlümün didârına düştü...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Efendim... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Efendim... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Efendim... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL