Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
siirhikmettirbarissaglam
siirhikmettirbarissaglam

Bir Bardak Çay

Yorum

Bir Bardak Çay

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

312

Okunma

Bir Bardak Çay

Bir Bardak Çay

Sen ve ben aynı bardaktan içmiş idik bir bardak çayı
Bardağımda iz kalan, aynı yerden yudumladık çayı
Beraberdik o muhabbet dolu gün, açık içtik çayı
Aynı yerde beraber oturmuştuk, göz göze yan yana
Ve de yudumlamıştık, aynı demlikten sıcacık çayı

Vuslat dağına tırmananlar, geriye dönmez demiştin
Başka yerde aynı demlikten içerken çayı, demiştin
Yıldızdan bahsetmiştin, ’’yıldız kapsülü vardır’’ demiştin
’’Hepsi güzeldir ama en güzeli benimkisi dese’’
’’En güzeli benimkisi dese insan’’ diye demiştin

’’Yalan söylemiş olmaz demiştin’’ ondan gayrısı olmaz
O halde en güzeli benimkisi, kendi ölü olmaz
Kendi Güzel Adı Güzel Muhammed’den ayrıca olmaz
Diridir, kıyamete kadar duası bize yetişir
Benim gönlüm, gayrı Seyyid Abdülbâki’den, başka olmaz

Barış Sağlam

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir bardak çay Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir bardak çay şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Bardak Çay şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL