Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Şahin Cahit Yanık
Şahin Cahit Yanık

Kalbimle Başbaşa

Yorum

Kalbimle Başbaşa

( 3 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

386

Okunma

Kalbimle Başbaşa

Dünya ne duygusuz dönüyor kalbim
Başım çatlıyor başım dönüyor
Aklımdan ah bu çılgın aklımdan
Anılar bir türlü çıkmıyor
Anılar annem gibi

Geceler başıma çöküyor kalbim
Şafaklar ruhsuz söküyor
Yaşamak içime lav döküyor
Yaşamak cehennem gibi

Peşimizi bırakmayacak düşünceler
Aşinalar kabuslar sisler
Aşklar kavgalar tutkular
Yalnızlık ve çaresizlik
Yalnızlık gözlerimde nem gibi

Ayrılmak ne kadar acıymış
Yeni bir şehire alışmak ne zormuş
Gurbetin kucağı çile doluymuş
Sorular sorular sorular
Beni duyuyor musun?
Kalbim!
Yine uyuyor musun?
Yine yaşlı yorgun ninem gibi


2011, Ümraniye


(Kültür ve Sanat Dergisi sayı 25)




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kalbimle başbaşa Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbimle başbaşa şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kalbimle Başbaşa şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL