Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ÖNDER34
ÖNDER34

Uzakta bir yıldız

Yorum

Uzakta bir yıldız

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

361

Okunma

Uzakta bir yıldız

Uzakta bir yıldız
Işığı odama sızar
Kaşları aşktan ok
Gözleri ise yay

Baktıkça fırlatır
Kalbimin ortasına
Derin bakışlı alyuvarı
Gel bana doğru der gibi

İki kaşın ortası
Tam doğmuş ay
Endamı ilkbahar
Sözleri dört mevsim yaz

Batmayan güneşi
Ilık eser üstüme rüzgarı
Çektikçe çeker beni
Güçlü bir mıknatıs gibi

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Uzakta bir yıldız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uzakta bir yıldız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Uzakta bir yıldız şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL