Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Eva4266
Eva4266

MEVLANA’NIN HUZURUNDA

Yorum

MEVLANA’NIN HUZURUNDA

( 1 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

663

Okunma

MEVLANA’NIN HUZURUNDA

MEVLANANA’NIN HUZURUNDA

Vakitleri hayr eyledi
Şerleride def eyledi
Hayırlarla feth eyledi
Mevlana’nın huzurunda

Kalplerimiz oldu mesrur
Sırlarımız oldu mestur
Gönüllerimiz oldu mâmur
Mevlana’ın huzurunda

Oldu dertlere derman
Haktandır yüce ferman
Saldı gönüllere iman
Mevlana’ın huzurunda

Dört bir yandan geldiler
Denize, ummana daldılar
Gözyaşlarını saldılar
Mevlana’nın huzurunda
Şerife Bozoğlan Eker
17-12-2022

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Mevlana’nın huzurunda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mevlana’nın huzurunda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MEVLANA’NIN HUZURUNDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
k.doğanay
k.doğanay, @k-doganay
18.12.2022 19:16:06
Anlatım ve anlamı güzel bir şiir.
Ellerine ve yüreğine sağlık.
Selam ve saygılarımı sunarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL