Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Eva4266
Eva4266

Geceyi hastaya sor

Yorum

Geceyi hastaya sor

( 4 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

1077

Okunma

Geceyi hastaya sor

Hastaninca gecelerin uzadigini, geçmek bilmediğini, uzadıkça uzadığını görüyorsun.

Geceyi hastaya sor;

Geceleri dertler azar
İnsanlar eder nazar
Oluruz bazan bizar
Geceyi hastaya sor

Yol alınır giderek
Dua, niyaz ederek
Birbirimizi güderek
Geceyi hastaya sor

Öyle agrırki kafa
Geldi geçmez bu defa
Yordu beni eza, cefa
Geceyi hastaya sor

Gözler Sema’yı süzer
Dudağı acıdan büzer
İnsan kendini üzer
Geceyi hastaya sor

Ağlama, gelir bana
Sabreyle erer sona
Selam ederiz cihana
Geceyi hastaya sor

Bırak sen onu, bunu
Bul artık farklı konu
Şafak buldu kızıl tonu
Geceyi hastaya sor

Kalk artık yeter yatma
Hüzne, kedere batma
Bunlar gelir geçer takma
Geceyi hastaya sor

Şerife Bozoglan-Eker

07-06-2022

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Geceyi hastaya sor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geceyi hastaya sor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Geceyi hastaya sor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL