Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
bariskonusanofficaltr
bariskonusanofficaltr

GECEM

Yorum

GECEM

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

328

Okunma

GECEM

GECEM GÜNÜDÜZ OLDU
NE OLDU DESEM
MELEKLER GELSİN İSTEDİM
HAYAT BAYRAMIN EN ÇOK HANGİSİ
NEDİR EN ÇOK İHTİYACIM SEVGİ
KALDI
NE GECEM NE GÜNDÜZÜM ,
ADINI YAZDIM ALTIN HARFLERLE

ADIM NEDEN YAZIYOR DAGLARDA
ÇALIŞAYIM BEN AYAKTA ALKIŞLANSIN
ON NUMARAM OLSUN BİLİNMEZ Kİ
NE YAPSAM HAYATA HİÇ
SIGINAMIYORUM
GECELER HEP KAPKARANLIK

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Gecem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gecem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GECEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
28.11.2022 22:10:34
5 puan verdi

*** GECEM *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL