Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Eva4266
Eva4266

MÜTEŞEKKİRİZ

Yorum

MÜTEŞEKKİRİZ

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

292

Okunma

MÜTEŞEKKİRİZ

Müteşekkiriz

Al yıldızlı bayrağım
Kazananlara müteşekkiriz
Her karışına kurbanım
Sırasını savanlara müteşekkiriz

Geriye bakma hep ileri
Titretirsin göğü yeri
Al bayrakla şu gökleri
Emanet edenlere müteşekkiriz

Özgürlüktür Türk’ün kaderi
Yeşertir, hayat verir gittiği yeri
Toprağa verdik hep şehitleri
Hür yaşatanlara müteşekkiriz

Birlik oluruz düşmana karşı
Dua, niyazla titretir arşı
Çalınır bizde mehter marşı
Vatan bırakanlara müteşekkiriz

Seherde kalk söker şafak
Vatanı gezerek ibretle bak
Yeryüzü sanki bir tabak
Sunanlara müteşekkiriz
Şerife Bozoğlan Eker 02-11-2022


Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Müteşekkiriz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Müteşekkiriz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MÜTEŞEKKİRİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL