Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
A u B a D e
A u B a D e

Anlatamıyorum

Yorum

Anlatamıyorum

( 4 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

398

Okunma

Anlatamıyorum

Uzun uzadıya anlatacak değilim
Ne sizi meşgul edeyim ne ben yorulayım
Birkaç kelime edip gideceğim

Dostlar kaybetmeyin benim gibi
Acınızı içinize atmayın
Paylaşın, anlatın, dinleyin
Hergün biraz daha azalıyoruz

Dilediğin gibi kuramıyorsun hayatını
Hala kendini aldatma en azından
Hiç olmasa rezil etmeyelim olanı
Benim gibi bakarsıniz ardindan

Şimdi neyi yitirdiysem onu arıyorum
Henüz yitirmediklerimle avunuyorum
Hiçbir şey sonsuz değil
Toprak habire çekmekte
Dinleyen anlayan bulamıyorum
Galiba anlatamıyorum


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Anlatamıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlatamıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anlatamıyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
se
sedat hünker, @sedathunker
14.10.2022 22:51:23
5 puan verdi
Çok güzel şiir sevgiler saygılar selamlar sağlıcakla kal Allah'ın selameti üstüne olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL