Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Tüya
Tüya

Haiku - Manolya

Yorum

Haiku - Manolya

( 9 kişi )

2

Yorum

16

Beğeni

5,0

Puan

726

Okunma

Haiku - Manolya


Tabularınız,
çapraz uzantılarım.
Beni affedin!


İşte şurada;
uyaksız notalarım.
Cılız istencim...


Manolya/sızım!
Sarsak adımlarıma,
boyun eğerim.



H- Korkmaz, Eylül 2022 Mardin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (9)

5.0

100% (9)

Haiku - manolya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Haiku - manolya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Haiku - Manolya şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
12.10.2022 22:48:08
5 puan verdi
Merhaba güne, dosta merhaba
Güzel bir eser
Kutladık yürekten, yalansız ve riyasız
Gönlün abat olsun, huzurla dolsun, tüm şiirlerin ŞAH ESER olsun
Şiirle kal, sevgiyle kal, hoşça k
Etkili Yorum
Ahmet Coşkun 1
Ahmet Coşkun 1, @ahmetcoskun1
12.10.2022 20:34:09
5 puan verdi
Ah şu tabular
yıkan var mı ki
yüreğine sağlık...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL