İnsan yaşamak için doğar, yaşama hazırlanmak için değil. boris pasternak
İBRAHİM VEDAT ÇARPAR
İBRAHİM VEDAT ÇARPAR

***KIZIL EYLÜL-II-***

Yorum

***KIZIL EYLÜL-II-***

( 3 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

656

Okunma

***KIZIL EYLÜL-II-***

Kaç bahar geldi geçti de, yere döktü kederini,
Her yaşanan güzel şeyin, bir derin acı sonu var.
Yeniler doldurur hep giden eskilerin yerini,
Hayat yaşanan güzel anıların toplamı kadar.

Işık söner mumu kalır, sel gider kumu kalır,
Ölümdür o baki olan, hayat tüter demi kalır.
Kanatları sonsuzluğa açılan bu yolculukta,
Rıhtımda fırtına sonu bir yaralı gemi kalır.

İbrahim Vedat ÇARPAR

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

***kızıl eylül-ıı-*** Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ***kızıl eylül-ıı-*** şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
***KIZIL EYLÜL-II-*** şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
18.9.2022 15:57:19
5 puan verdi

*** KIZIL EYLÜL *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL