Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ersandan
ersandan

yasam

Yorum

yasam

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

832

Okunma

yasam


Damarlarımdan geçiyor simşekler,
Gözlerimden süzülüyor çiğ tanesi,
Yüzüm gülsede içim yanıyor,
Sanki varlığım bir davinci portresi...
Kime sorsam orda kalmiş,
Yarım bırakmiş,
Bense sondan başladım yaşamaya,
Ölüm vaad eder gibi,
İçimde yarım kalmış bir fırtına sevinci...
Sessiz ve bilinçsiz.....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yasam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yasam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yasam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ersandan
ersandan, @ersandan
2.9.2008 09:47:46
tesekkur ederım
ince memed
ince memed, @incememed
1.9.2008 16:20:37
Bense sondan başladım yaşamaya,
Ölüm vaad eder gibi,

Güzel şiirinizi kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL