Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
İDRİS ESEN
İDRİS ESEN

İki Beyit / b

Yorum

İki Beyit / b

( 11 kişi )

2

Yorum

22

Beğeni

5,0

Puan

684

Okunma

İki Beyit / b



Sûk-i sultânî’ye vardım, mert kabzımal bulamadım
Muhannetin mizânında, yarım okka gelemedim

*

Uçmak istedim semâda, icâzetin yok dediler
Ben noktayı müfred sandım, kâinattan çok dediler


İdris Esen, Eylül, 2022, Erenköy


Sûk-i sultânî : mezat yeri
müfred : tekil, tek

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (11)

5.0

100% (11)

İki beyit / b Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İki beyit / b şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İki Beyit / b şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
14.9.2022 23:30:45
5 puan verdi

*** İki Beyit / b *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
Mustafaoğlu İlyas
Mustafaoğlu İlyas, @mustafaoglu-ilyas
12.9.2022 20:39:44
Güzel yüregine saglik hocam Tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL