Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Cevdet San Solak
Cevdet San Solak

Hepsini Gördün

Yorum

Hepsini Gördün

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

466

Okunma

Hepsini Gördün

Hepsini gördün
Bütün yitirmeleri
Aşkın siyahını ve kederin beyazını
Arkadaşlıklar
Ayrılıklar
Hepsini gördün
Karanlığın konuştuğunu
Kuş bakışı yorgunluğunu
Kör bıçaklarla bilenmiş
Her şeyi anlamış ve içerlemiş
Hepsini gördün...
Mevsimleri
Selvi ağaçlarını
Aşkın yanılgılarını
Geç kalınmışlıklarını
Hepsini bir bir gördün...
Aynaya bak!
Gençliğinden geriye ne kaldı
Ne yaşadın
Ne öldün
Kursağında maziden bir düğüm
Parmak uçlarından öptüğün
Hepsini
Bütün kaybedişleri
Bir
Bir
Gördün...

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hepsini gördün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hepsini gördün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hepsini Gördün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL