Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Cevdet San Solak
Cevdet San Solak

Açlık

Yorum

Açlık

( 2 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

856

Okunma

Açlık

Açlık
Gök gürültüsü
Korkunun ve umutsuzluğun ortasındaki yansıma
İhtiyar bir adam gibi öksüren musluk
Rüzgârın önüne eğilen yel değirmenleri
Ve
Güneşe yönelen buğday taneleri
Azot ve günah kokan dünya
Başını kollarının arasına alan insan modeli
Ve açlık!
toprak kokusu
düşünen adam modeliyle
Rodin uğultusu
Ve yaşamayı umut eden insanlar...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Açlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Açlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Açlık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
fransız
fransız, @fransiz2
14.3.2021 22:53:25
kıyameti konu alan bir filmin sahnesi gibiydi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL