Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
panik
panik

HAYATIN GERÇEĞİ

Yorum

HAYATIN GERÇEĞİ

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1285

Okunma

HAYATIN GERÇEĞİ


Herkesin bileti günler öncesinden kesilmişti
Ellerindeydi hayatları
çantalar toplanmış günler öncesinden
yolculuk başlıyordu
kimin ne yapacağı nereye sığınacağı belli değildi
ama çıkarken herkesin bir umudu vardı
ve o gün gelmiş çatmıştı.
Hayatın gerçekleri
Hayatın acı ama tatlı güzel gerçekleri.
Ve yüzlerde bir acıma ve üzülme belirmişti.
Yanlış yaptığının herkes farkındaydı
Çünkü herkes teker teker dökülmeye başlamıştı.
Soğuk ve yaşlı gecelere

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hayatın gerçeği Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayatın gerçeği şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYATIN GERÇEĞİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
be
berdan_sevgili, @berdan-sevgili
18.2.2007 23:22:08
Tebrikler..
yasemin karahan
yasemin karahan, @yaseminkarahan
13.2.2007 23:15:51
Hayatın gerçekleri, güzeldi, kutlarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL