Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
GümüşhanlıŞinasi
GümüşhanlıŞinasi

Layla

Yorum

Layla

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

236

Okunma

Layla

Layla

Gümüşhanlı’yım yasal hakkımızı
elimizden alıyorlar yasayla
her şey ateş pahası, güç yetmiyor
başımız belâda piyasayla!.

Ben söyledim kıssadan, duyanda
uyanda bana deki layla layla layla
hem o yanda hem bu yanda
gezip dolaşıyorum tasayla

Bekliyorum Merkez Bankasını
ibadete açsınlar açsınlar Anayasayla
kurtarsınlar Memleketi/Milleti
sarık, cüppe birde asayla

...
Uyanda bana deki layla

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Layla Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Layla şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Layla şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL