Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
saiirim
saiirim
VİP ÜYE

A.30 AĞUSTOS

Yorum

A.30 AĞUSTOS

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1378

Okunma

A.30 AĞUSTOS

Gafilin ceremesini çekiyor millet,
Kadınlar köstebek gibi saman altında,
Azil gelmiş işliyor illet,
Buluta gizlenmiş hilâl altında.

Bulut bu elbet durmaz kayar,
Hilâl yurdunu bir cennet yapar,
Azil kendini balık mı sanar?
Ege tiksinse de mecburen yutar.

Bu DEM li topraklar var yaa,
Afetler asetler bir anlık rüya,
Asırlardır azamet,asalet,hayâ,
Asalağın üzerinde ne işi var ya?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
A.30 ağustos Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz A.30 ağustos şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
A.30 AĞUSTOS şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
29.5.2019 12:08:28
GÖNÜL DOSTU;
30 Agustos Bayramınız kutlu olsun...

...........................................Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL