Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
AYRIKOTU
AYRIKOTU

BİLMEZ MİSİN

Yorum

BİLMEZ MİSİN

( 4 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

289

Okunma

BİLMEZ MİSİN

BİLMEZ MİSİN

BİLMEZ MİSİN

Kırk kapının kırk hanesi,
Talan oldu bilmez misin.
Silinmiş günü senesi,
Yalan oldu bilmez misin.

Bentleri kursan yollara,
Zinciri sarsan kollara,
Baltayı vursan dallara,
Olan oldu bilmez misin.

Yaratılanı hor gördün,
Yolumu yokuşa sürdün,
Dönüp dönüp daim vurdun,
Gulen oldu bilmez misin.

Devran sana kalır sanma
Dünyanın varına kanma
Bundan böyle adım anma
Silen oldu bilmez misin.

Seni de bir gün görürler,
Hesabın görüp yürürler,
Çamur çaylakta sürürler,
Çilen oldu bilmez misin.

KARDELEN(Ayrıkotu)
10.08.2022
Tülay Sarıcabağlı Şimşek
Dinar/Afyonkarahisar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bilmez misin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilmez misin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİLMEZ MİSİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
10.8.2022 09:51:17
5 puan verdi

BİLMEZ MİSİN şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL