Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Ramazan Sağdıç
Ramazan Sağdıç

AŞKIMIN MİRACI

Yorum

AŞKIMIN MİRACI

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

488

Okunma

AŞKIMIN MİRACI

AŞKIMIN MİRACI

Hiç nasılsın diye soru sorma bu sabah
Sen bana ak dersinde ben kötümü olurum
Yüzüne bakamamak bana en ağır günah
Sen bana bak dersinde ben kötümü olurum

Biraz naz biraz cilve olsun aşkın kupları
Birleştirelim senle iki zıt kutupları
Boş ver çıkar aklından sitemli mektupları
Sen bana yak dersinde ben kötümü olurum

Sensiz günüm karanlık gecelerim simsiyah
Sesini duymadığım günlerime illallah
Bize hep nazar eden cümlesine bir silah
Sen bana sık dersinde ben kötümü olurum

Değil bir gün bir saat katlanamam acına
Hasretin sürüklüyor beni dar ağacına
Birlikte yükselelim bu aşkın miracına
Sen bana çık dersinde ben kötümü olurum

04/08/2022
RAMAZAN SAĞDIÇ

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşkımın miracı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkımın miracı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKIMIN MİRACI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL