Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nedim demirbaş
nedim demirbaş

kıvrımlar

Yorum

kıvrımlar

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

285

Okunma

kıvrımlar


derin ipeklerde aynanın buselerini gizleyen
çıplak ırmakların çağıltısı gibi güneşe uzayan yol
deli bir kısraktır mührü taşıyan göçebelerin son sılası gibi
içime seslenir uykularla oynayan bir çift kumrunun gözlerinde parlayan su
hep kahrolmuş bir hikaye gibi şarkıları çoğaltan nergislerin yüzünde kanayan acı
hep solgun bahçelerde karanlıktan hatıra gibi ufka boyun uzatmış sabahların çiğ düşürdüğü

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kıvrımlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kıvrımlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kıvrımlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL