Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Erkan Yücel
Erkan Yücel

BİR NEFESSİN

Yorum

BİR NEFESSİN

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

424

Okunma

BİR NEFESSİN

Can, beden zevk midir, çile mi dersin?
Ömrünü bir sınav say diyor sana
Geldiğin yer nere, nere gidersin?
Çektiğin her nefes Hay diyor sana

Alemi seyredip gezebildin mi?
Ademin sırrını sezebildin mi?
Ben diyen nefsini ezebildin mi?
Toprağa bak çıkar pay diyor sana

Zinciri, sarmalı dizebildin mi?
Sonsuza bir elif çizebildin mi?
Her şeyin sendedir, çözebildin mi?
Verdiğin her nefes Hu diyor sana...

Erkan Yücel







Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bir nefessin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir nefessin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR NEFESSİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL