Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
ismailturkmen
ismailturkmen

SESSİZ SEDASIZ

Yorum

SESSİZ SEDASIZ

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

314

Okunma

SESSİZ SEDASIZ

Sessiz sedasız karışsak karanlığa
Ne elektiğin yapay aydınlatması olsa
Ne koca şehrin gürültü caddeleri bulunsa
Sadece ruhlarımız bir ıssız karanlıkta
Yukarıda sadece yıldızların parıltısı
Yerde berrak derenin şırıltısı katılsa ateş böceği sesine
Sadece onlar bozabilse zihnimizde düşleri
Çalıdan çırpıdan bir ateş yaksa sevgimiz
Cezvede ıslattığımız dostluk kahvesini sürsek ateşe
Bakışlarınımızın sıcaklığı kaynatsa kahveyi
Tatlı sohbet eşliğinde yudumlarken sevda kahvesini
Karanlık bir köşede yaşanası düşler dökülse dizelere
Özlem rüzgarı götürürken bizi mutlu gecelere
İ.Türkmen

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sessiz sedasız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sessiz sedasız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SESSİZ SEDASIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL