Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
mustafa seven kalp
mustafa seven kalp

Unutma sakın

Yorum

Unutma sakın

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

259

Okunma

Unutma sakın

Unutma sakın

bir gün yollarımız ayrılırsa
sen kendini alıp gidersen
geçmişi silsende anılarından
bu aşka sırtını dönsende
bana kızıp gitsende
ben seni çok sevdim
canım sende Unutma sakın

hiç adımı anmasanda
yüreginden beni silse de
gönülde yerim olmasada
bu sevda yarıda kalsada
mutluluk yolumuza çıkmasada
kavuşmak hayal olsada
sen bana darılıp gitsende
fırlama mustafa’yı Unutma sakın

19 49 06 03 2019

şiir:Mustafa seven kalp

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Unutma sakın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unutma sakın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Unutma sakın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL