Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Ahmetmk
Ahmetmk

Sandalyeyi tutan Çocuk

Yorum

Sandalyeyi tutan Çocuk

( 3 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

422

Okunma

Sandalyeyi tutan Çocuk

Ruhum ayrılamıyor sevdiği yerden
Gitmek zorunda olsa da
Sandalyeyi tutan ,
Bağırıp
Çağıran
Çocuk gibi gitmek istemiyor.

Acımasız bir şekilde ayrıldığında
Unutmuyor
Unutamıyor
Söküldüğü
mutlu olduğu anı

Bağırıyor
Ağlıyor
Gitmek istemiyor.
Sandalyeye sarılıyor
Çaresiz
Bir
Çocuk
Gibi


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sandalyeyi tutan çocuk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sandalyeyi tutan çocuk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sandalyeyi tutan Çocuk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL