Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Fa
Faruk Kır

Onu Gördüğüm zaman

Yorum

Onu Gördüğüm zaman

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

303

Okunma

Onu Gördüğüm zaman

Seni bıraktım bak bugün sokaklara
Duvarlara
Geçmiş dualara
Bak unutuyorum,gözlerim gülüyor
Eskisi gibi senden öncesi olduğu zamana
Dönüyor kendimi yeniliyorum
Gonca güller diziyorun gözlerimle ona
Kalp sevmeye hak kazanıyor
Ve kaybetmek senin için geçmişte seninle kalıyor
Bu sefer zar benim istediğim gibi geliyor
Geçmişe yandığım günlerin sillesini siliyor
Gözlerim onu gördüğüm zaman

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Onu gördüğüm zaman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Onu gördüğüm zaman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Onu Gördüğüm zaman şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL