Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
a.yüksel şanlıer
a.yüksel şanlıer

Dalgin insan

Yorum

Dalgin insan

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

424

Okunma

Dalgin insan



xx

Dalıp gitmiş ise gözlerin , vardır bir sebebi
Ya bir şeyler düşünürsünüzdür, ya üzgünsününüzdür.
Sebepsiz yere dalmaz insan.
Bazen, yaşlılıktan
Bazen , umutsuzluktan düşünür insan
Bazen kaybettiği yıllara
Bazen emek verip umduğunu bulamadığı sonuçlar için daralır.
insan bu!
İçten,icten bazen bahtına ağlar.
Bazen kendine içinden güler.
Bazen ’ de insan!
Doğduğuna pisman olur ona ağlar
Nefesi daralır
Ve,
Boğulur gibi olur, dalgın insan.
Bazen ’de öyle uzun dalar’ki,
Niye daldığını bile, bilemez insan

xx

Ahmet Yüksel Şanlıer

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dalgin insan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dalgin insan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dalgin insan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL