Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir
Talat Özgen
Talat Özgen

Rica Etsem Acaba...

Yorum

Rica Etsem Acaba...

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

390

Okunma

Rica Etsem Acaba...

Rica Etsem Acaba...


Kırılgan bir ruhun kullarıyız biz
Yağan yağmurlara umut bağlama hiç
Yelin nereden eseceği belli bile degil,

Bazen okşar
Bazen de tokat atar,
Kimi buna kader der
Kimi taksirat,
Yani bir nevi
Kara
Bahtın
Kara yazgısı,

O
Zaman sorarım size
Neden doğmuşuz
Neden varız
Neden,
Elimizde bir şey yok ise
Zincirler hariç,

Yoksa biri kafa mı buluyor bizimle,
Denemi tahtası misali
Yaz boz
Çiz sil,
Kukla
Yapmışsınız
Haberimiz yok
Tahtalı köye de aday,

Rica etsem
Dilekçe versem
Geri alma
İmkanı
Var
Mı ki
Acaba
Zaman çarkını
Pişmanlığa keşkeler de ekleyerek...

Berlin, 16.05.2022

Talat Özgen

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Rica etsem acaba... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rica etsem acaba... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Rica Etsem Acaba... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL