Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
MİRZADE MİRKELAM
MİRZADE MİRKELAM

KUL OLDUM

Yorum

KUL OLDUM

( 4 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

341

Okunma

KUL OLDUM


Can muhabbet aradım, aşıkların sözünde,
Goncadan güle vardım, ariflerin yüzünde,
Kalbimi güle sardım, kamillerin özünde,
Ezel ebed olanın sevdasına kul oldum
🌺 🌺 🌺
Mirzade MİRKELAM

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Kul oldum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kul oldum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KUL OLDUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
15.5.2022 12:57:36
5 puan verdi

*** KUL OLDUM *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL