Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
CEMO
CEMO

KARANLIKTA SENİ BENDEN ALDILAR

Yorum

KARANLIKTA SENİ BENDEN ALDILAR

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

297

Okunma

KARANLIKTA SENİ BENDEN ALDILAR

Her gece yarısı gözüm doluyor
Karanlıkta seni benden aldılar
Sonbaharım geldi rengim soluyor
Vallahi bir hırsız gibi çaldılar

Duvara asılı resmine baktım
Tıpkı sel misali mazime aktım
Ağıtlar üstüne ağıtlar yaktım
Anılarım dertten derde saldılar

Aramıza giren insafsız kullar
Ömür ağacımda budadı dallar
Kırılsın uzatmış olduğu eller
Tabipler yarama naçar kaldılar

CEM FİLİZ

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Karanlıkta seni benden aldılar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karanlıkta seni benden aldılar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KARANLIKTA SENİ BENDEN ALDILAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL