Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
1a
1azhuzur

Vay arkadaş

Yorum

Vay arkadaş

( 7 kişi )

2

Yorum

15

Beğeni

5,0

Puan

507

Okunma

Vay arkadaş

Vay arkadaş

Zapping denirdi bir zamanlar.
Onu bile yapmıyorum.
Tv açsan,ilk okuldayız sanıyorum.
Kanalları hep sildim.
İzleyeceksem,
Çizgi film izliyorum.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Vay arkadaş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vay arkadaş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vay arkadaş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN)
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN), @ilhan-ates-zayi-ozan
2.5.2022 08:58:54
5 puan verdi
Bayramınız kutlu olsun.
Çizgi film zihin geliştirir.
Çocuklar hayal kurmaya
çizgi filmle başlarlar.
Güzel bir konu guzel bir şiir
Kutlarım sizi değerli dost.
Yüreğinize sağlık.

Selamlar.

AZAP
AZAP, @azap
2.5.2022 08:23:00
5 puan verdi
bu duygu yüklü güzel şiiri kutlar tüm sevdiklerinizle beraber esenlikler içinde hayırlı bayramlar dilerim...

AZAP tarafından 5/2/2022 8:16:31 AM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL