Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
KÜÇÜK OZAN
KÜÇÜK OZAN

LA İLAHE İLLALLAH DERİM

Yorum

LA İLAHE İLLALLAH DERİM

( 5 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

662

Okunma

LA İLAHE İLLALLAH DERİM

LA İLAHE İLLALLAH DERİM


Yitse bütün candan sevenim,
Alt üst olsa saran evrenim,
Ateşlerde yansa bedenim,
Derim LA İLAHE İLLALLAH.

İçim açılır, hiç büzüşmez
Dertlerim başıma üşüşmez,
Bir sevda ki dilimden düşmez,
Derim LA İLAHE İLLALLAH.

Ani bir adım attığımda,
Olumsuz yöne baktığımda,
Yerden ayağa kalktığımda,
Derim LA İLAHE İLLALLAH.

Gözükse gözüme dev devim,
Harap olsa bitmeyen sevim,
Kara bağlasa gönül evim,
Derim LA İLAHE İLLALLAH.

CEMİL; LA İLAHE İLLALLAH,
Çeken her gönül olur felah,
Bil, çekilir bir ömür billah,
Derim LA İLAHE İLLALLAH.

KÜÇÜK OZAN (CML DMR)
YOLCU YOLUNDA GEREK’TEN.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

La ilahe illallah derim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz La ilahe illallah derim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
LA İLAHE İLLALLAH DERİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL