Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Fatma Ayten Özgün
Fatma Ayten Özgün

GÖNÜL NİKAHLIM ( 877.

Yorum

GÖNÜL NİKAHLIM ( 877.

( 2 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

683

Okunma

GÖNÜL NİKAHLIM ( 877.

GÖNÜL NİKAHLIM ( 877.

Ey benim sevdiğim gönül nikâhlım
Leyla’yı aratmaz oldu hallerim
Kavruldu yar diye diye dillerim
Ne olur gel artık dinsin göz yaşım

Hiç fayda etmedi içtiğim zehir
Gönlüm bir çağlayan duygular nehir
Yar diye gönlümde kalsan ne olur
Ne olur gel artık dinsin göz yaşım


Fatma Ayten Özgün

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gönül nikahlım ( 877. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül nikahlım ( 877. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖNÜL NİKAHLIM ( 877. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Dosteli_
Dosteli_, @dosteli
20.4.2022 09:56:55
Çığlık cığlıga ozlem.Guzeldi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL