Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Yeldaödek
Yeldaödek

Acemi Yolcu

Yorum

Acemi Yolcu

( 3 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

493

Okunma

Acemi Yolcu

Saklandım çıkmadım yüreğimden ,..
Her anıyı taşıdım ,korudum,
Sarardı tabi yıllar geçtikçe...
Her anı acı vererek hançer hançer ,
Derine saplamış , iz bırakmış ...
Sahip çıkmışım , hep aynısını aramışım.
Aklım bana kalmamış ki yüreğim kalsın.
Yormuş hemde çok ;
Yolculuğa gitmeyi bilmeyen acemi gibi ,
Hiçbir şeyimi almamışım gibi,
Yükümü yüreğime atmışım .
Nerden bilebilirdim ki,
Bir daha hiçbir şeyin ,
Eskisi gibi olamayacağını...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Acemi yolcu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acemi yolcu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Acemi Yolcu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL