Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Yakup KÖSE
Yakup KÖSE

SORMA NOLUR !

Yorum

SORMA NOLUR !

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

531

Okunma

SORMA NOLUR !

Efkarlıyım ben efkarlı,
Neden diye sorma nolur.
Yüreğim ocaktan harlı,
Neden diye sorma nulur !

Saçlarım tel tel döküldü
Genç yaşta belim büküldü
Başa belalar örüldü
Neden diye sorma nolur !

Dünyam yıkıldı başıma
Zehir koydular aşıma
Yüz yıl sığdı Kırk yaşıma
Neden diye sorma nolur !

Ahlarla kahrolup doldum
Dertten saç başımı yoldum
Baharı görmeden soldum
Neden diye sorma nolur !

Lokmalar tıkanıp kaldı
Aklım durulmaya daldı
Azrail kapımı çaldı
Neden diye sorma nolur !

Yakubim sazı yakarım
Yaş oldum gözden akarım
Cana hüzünle bakarım
Neden diye sorma nolur !

Yakup Köse 08.04.2022

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sorma nolur ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sorma nolur ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SORMA NOLUR ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL