Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Cafer AKSAY
Cafer AKSAY

HİSSEDİYORUM

Yorum

HİSSEDİYORUM

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

437

Okunma

HİSSEDİYORUM

Yakın zamanda gerçek âleme yolcu ettiğimiz güzel insan Rahmi Erdem Hocama Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Rahmi Erdem Hocamın güzel dostu Sayın Suat Zobu “edebiyatdefteri” sayfasında yayınladığım bir şiirime yorum yaparak hem şahsımı onore etti. Hem de Rahmi Hocam’dan bahsedince bu satırlar geliverdi dilime, kaleme almaya çalıştım.


Uzaklardan bir dost sesi,
Duymuyor hissediyorum!
Mutlu ediyor herkesi,
Dosta doğru gidiyorum!

Yazılan birkaç kelime,
Aldım kalemi elime,
Yazdım geleni dilime,
Dostluk bakidir diyorum!

Eskilerden gelir selam,
Dosta deriz üç beş kelam,
Dosta akar söz vesselam,
Gönüller bir biliyorum!

Dertli, yazıyor kalemin,
Hasret doludur elemin,
Düzeni böyle alemin,
Mutluluklar diliyorum!

Cafer AKSAY
Erdemli 05.04.2022 Salı

NOT: Yakın zamanda gerçek âleme yolcu ettiğimiz güzel insan Rahmi Erdem Hocama Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Rahmi Erdem Hocamın güzel dostu Sayın Suat Zobu “edebiyatdefteri” sayfasında yayınladığım bir şiirime yorum yaparak hem şahsımı onore etti. Hem de Rahmi Hocam’dan bahsedince bu satırlar geliverdi dilime, kaleme almaya çalıştım.



Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Hissediyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hissediyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HİSSEDİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
5.4.2022 12:00:18
5 puan verdi
HİSSEDİYORUM Şiirini beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, şairimi içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL