Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Hüseyin Şeran
Hüseyin Şeran

HASRET

Yorum

HASRET

( 4 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

4,8

Puan

399

Okunma

HASRET

Ne sen gurur
Ne ben mağrur
Hırçın bir şekilde bıraktın beni

Ne sen geliyorsun
Ne ben
Nereye kadar sürecek
Bu ayrılık

Her gün aynı sabah aynı gece düşünmekteyim seni
Bu ne kapılma
Bu ne acı
Bu ne aşk
Yarı bir insan olduğumu hissettim
Seni düşünmekten seni beklemekten dolayı tükettim kendimi
Tükettim ömrümü

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

4.0

25% (1)

Hasret Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasret şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HASRET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
3.4.2022 10:05:12
5 puan verdi
Hasret şiirine, ilk şiirine yorum yazmaktan çok mutlu oldum. Nice güzel şiirlere diyor, Şairimi KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL