Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Murat Kahraman Murâdî
Murat Kahraman Murâdî
VİP ÜYE

HUZUR, EVİNDE!

Yorum

HUZUR, EVİNDE!

( 10 kişi )

7

Yorum

13

Beğeni

5,0

Puan

809

Okunma

HUZUR, EVİNDE!

HUZUR, EVİNDE!

HUZUR, EVİNDE!

Huzur kaldı mı ki, dünya evinde,
Esas huzur şahsın, kendi evinde!
Huzur bulamayan, kendi evinde;
Huzuru arıyor, Huzur Evinde!


Murat Kahraman Murâdî
22.02.2022/İstanbul

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (10)

5.0

100% (10)

Huzur, evinde! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Huzur, evinde! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HUZUR, EVİNDE! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
25.2.2022 00:39:42
5 puan verdi
anlam ve anlatımı ile çok nefis bir gönül sesiydi dost kutlar esenlikler dilerim...
Etkili Yorum
resulcivcik
resulcivcik, @resulcivcik
24.2.2022 22:13:35
5 puan verdi
Değerli Şairimiz.
Kalemine yüreğine sağlık.
Can-ı Gönülden,Tebrik eder,
Sağlıklı huzurlu bir yaşam dilerim.
Selâm ve Duâ ile.
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
24.2.2022 21:12:01
5 puan verdi
HUZUR, EVİNDE! şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şairimi içtenlikle KUTLUYORUM...
Etkili Yorum
Osman Akçay
Osman Akçay, @osmanakcay
24.2.2022 20:58:16
5 puan verdi
Günümün şiiridir.

Bir zamanlar bayramlarda grup halinde huzurevi ziyaretlerinde bulunurdum. Huzurevi sakinleri için program düzenlerdik. Kendilerine sorardık ziyaretçileri geldi mi diye? Ziyaretçilerin yolunu gözleyen huzurevi sakinleri bayramları çocuklarını ve torunlarını beklemekle geçirirlerdi. O kadar çok bayramı buruk geçiren vardı ki üzülmemek elde değildi. İnsanın huzur bulduğu yer şiirde de belirtildiği yer ancak kendi evidir. Dede, nene, anne, baba, torunlar hep birlikte ancak yaşamın bir anlamı var. Duyarlı kaleminizi kutluyorum.

Tebrik ediyorum.
Kaleminize sağlık.
Nice şiirlere.
Esen kalın.
Saygılarımla.
Ahmet Coşkun 1
Ahmet Coşkun 1, @ahmetcoskun1
24.2.2022 20:57:48
5 puan verdi
Anlamlıydı dörtlük
yüreğine sağlık efendim
kutlarım...
Etkili Yorum
türkü diyarı
türkü diyarı, @turkudiyari
24.2.2022 20:07:38
5 puan verdi
Allah yardım etsin
duyarlı yüreğinize sağlık üstat
hayırlı akşamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL