Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery

....BİP

( 4 kişi )

1

Yorum

13

Beğeni

5,0

Puan

830

Okunma

....BİP

....BİP


Hayat yine verdin en tersinden Sadri Alışık selamını
Nayır nolamaz repliğini duymak çok acı
İyileştirmekte zorlanıyorum ruhumu...

Kendimi umut sözcüklerini kurarak avutmaktan
Çok yoruldum...

Zaman geçiyor
Ama değişmiyor...

Gözlerim ve yaşlar...

Hüzün yeter artık
Tünelin sonundaki ışık nerede?

Mutlu son sadece filmlerde mi?

Buda mı gol değil be...

..... anladın sen hayat
Aldınmı selamımı....

Yazan: Neslihan ÇETİNKAYALI ( 17.02.2022 18:32)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

....bip Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ....bip şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
....BİP şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
18.2.2022 18:00:05
5 puan verdi
Anlamı ve anlatımı güzel şiirdi
Emeğine yüreğine sağlık
__________________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL