Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
evren ve ben
evren ve ben

SEVDAMIZA YALAN DOLAN GİRMESİN

Yorum

SEVDAMIZA YALAN DOLAN GİRMESİN

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

409

Okunma

SEVDAMIZA YALAN DOLAN GİRMESİN

SEVDAMIZA YALAN DOLAN GİRMESİN
BANA DOĞRUYU SÖYLE
LAFI DOLANDIRMA
BENİ SEVİYORSAN SEVİYORUM
SEVMİYORSAN SEVMİYORUMDE
BENİM GİBİ AÇIK SÖZLÜ OL SENDE
KANDIRMAYALIM BİR BİRİMİZİ
BEN SENİ SEVDİM DELİKANLICA MERTÇE
İNSAN SEVDİMMİ SEVİYOIRUM
YADA SEVMİYORUM
DEMESİNİ BİLMELİ

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevdamıza yalan dolan girmesin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdamıza yalan dolan girmesin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDAMIZA YALAN DOLAN GİRMESİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
3.2.2022 00:04:47
5 puan verdi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL