Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Münir ÜSKÜDAR
Münir ÜSKÜDAR

Ben Sana Susadım

Yorum

Ben Sana Susadım

( 3 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

306

Okunma

Ben Sana Susadım


Kuruyan ağaçlar yaprakla dolmuş
Topraklar kavuşmuş yağmurlarına
Goncalar büyümüş güllere dönmüş
Ben sana susadım seni isterim.
Denizler durulmuş dalgalar bitmiş
Dağları bürüyen dumanlar gitmiş
Keremler kavuşmuş Aslılarına
Ben sana susadım seni isterim.
Hüzünlü gözlerde mutluluk olmuş
Kırılan kalplere sevgiler dolmuş
Dünyalar verilmiş isteyenlere
Ben sana susadım seni isterim.

Münir ÜSKÜDAR

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ben sana susadım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben sana susadım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben Sana Susadım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
1.2.2022 21:17:13
5 puan verdi
Seven yürekten dökülenleri okudum
Yüreğine emeğine sağlık
________________________________Selamlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
1.2.2022 14:13:52
5 puan verdi
Ben Sana Susadım Şiirini, beğeniyle okudum. Nice şiirlere diyor, şair Arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL