Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

ÖNCE.

Yorum

ÖNCE.

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

570

Okunma

ÖNCE.

ÖNCE.

Aşksız sevdasız bırakma dünyayı.
İnsan gençleşiyor canım sevince.
Boşuna yaşadık bilmedik sevdayı.
Seni tanımadan görmeden önce.


Elbette benimde vardır kusurum.
Ben canımı kucaklamaya hazırım.
Aşksız sevgisiz olmadı huzurum.
Yüreğe kalbime vurmadan önce.

Seve nimi bende sevdamı bileyim.
Gönlüm bomboş yetimdir yüreğim.
Sana kavuşmaktır benim dileğim
Gelip rüyalarıma girmeden önce.


Fehmi.
Gerçekçi olmalı gördüğüm düşüm.
Kurtulsun kederden gamdan başım.
Kurumuyor benim gözlerde yaşım.
Yalnızım odamda sevmeden önce.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Önce. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Önce. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖNCE. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL