Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Fa
Faruk Kır

Ayrılık Kimseye Benzemez

Yorum

Ayrılık Kimseye Benzemez

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

490

Okunma

Ayrılık Kimseye Benzemez

Hüküm düşüyor !
Yerler ıslak
Arşın şaşıyor
Sen’ler tutsak
Selam verecek yarınlara
Selamsız sabahlara
Uyandıkça insan
Ayrılık kimseye benzemez
Gözlerim sen içinde seni gördükçe
Hiçbir kalem düşmez
Sen benden gitmedikçe
Ayrılık kimseye benzemez
Sen gitmeden önce..

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ayrılık kimseye benzemez Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayrılık kimseye benzemez şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ayrılık Kimseye Benzemez şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL