Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Nigar Güler
Nigar Güler

KURU BİR YAPRAKSIN

Yorum

KURU BİR YAPRAKSIN

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

409

Okunma

KURU BİR YAPRAKSIN

KURU BİR YAPRAKSIN

Kuru bir yapraksın;
sonra toz oluyorsun.
Ya bahar?
Yeniden toprakla sarılan
tohumlar...
Çiçekler, ağaçlar,renkler,
kokular...
Güneşin yedi rengi,
karışınca birbirine;
Şen ortalık...
Tekrar;
kuruyuncaya kadar !
Bu alem böyle işte.
Sen toprağa gidersin,
yerine gelen ağlar !
Gülmekmi?
...
Nigâr Güler
12.01.2019
~Firuze~

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kuru bir yapraksın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kuru bir yapraksın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KURU BİR YAPRAKSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL