Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
yoksuli
yoksuli

BUNDAN KİME NE

Yorum

BUNDAN KİME NE

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

624

Okunma

BUNDAN KİME NE


Gül kokusu değsin garip tenine,
Dayayayım serimi yar narin sinene,
El vurup şu yareme inme derine,
Ben senin sarhoşunum bundan kime ne.
Gülen gül yüzünde baharın olsun,
Seni kıskananlar sararıp solsun,
Benden başka seven varsa, bedduam alsın,
Ben senin delinsem bundan kime ne.
Gündüz yanımda, gece düşümde olan,
Tek gerçeğim sensin yar, gerisi yalan,
Boş ver şu şöyle demiş bu falan, filan,
Yoluna baş koydumsa bundan kime ne.
Gözüm görmez gayrı senden başka yar,
Neyleyeyim sensiz beni, yüreğim sızlar,
Ne yüzüm güler ne bahar olur nede yazlar,
Yanmışım sevdandan kula, küle dönmüşüm,
dökmüşümde söyle yar, bundan kime ne,

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bundan kime ne Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bundan kime ne şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BUNDAN KİME NE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
6.1.2022 21:15:34
5 puan verdi
duygu yükü ile çok nefis bir gönül sesiydi dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL