Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Fa
Faruk Kır

Neredeydi O Satırlar?

Yorum

Neredeydi O Satırlar?

( 1 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

371

Okunma

Neredeydi O Satırlar?

Kimin kalbine kaç sandık?
Beslemeli, gün gündüze hasret kaldık
Ve selamların kururken ,bugünlük
Hayatların peşinden koşmak(!)
Ne kadar doğru senin yörüngenden dışında dönmek
Seslerini birden duymak
Yanlış hışımları peşi ardı bırakmak
Gözleriyle gülmeyi denemek
Kimsede onun gözlerine gülmemeye yemin etmek
Neredeydi o satırlar?
Seni özlemeye mi kaldılar?
Seni özlerken mi gittiler?
Kalbin şiarı sorularla askıda..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Neredeydi o satırlar? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neredeydi o satırlar? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Neredeydi O Satırlar? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL